Windsor

6230 Ft

[su_note]Az árak doboz kiszerelésben vannak feltüntetve.[/su_note]

0,7 m2/ doboz

Kedvezőbb árakért, kérjen árajánlatot.

Paraméterek kiválasztása:

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Ezt a burkolatot Windsor “gneis” típusú kőből készítettük el. A Köveket kb. egy vastagságúra pattintottuk, majd téglalap alakúra vágtunk fel. A kövek méretei szabályosan 5 cm-ként változnak (10x5cm 15×10 cm stb.). A végeredmény pedig egy teljesen valósághű kőutánzatú burkolat. Előnye, hogy az előre kialakítás miatt már nem kell a burkolás előtt alakítani, mégis a természetessége megvan, az enyhe szabálytalanságok miatt. A csomagolás során figyeltünk rá, hogy a dobozba 20×50 cm egységekben összeválogatva legyenek a kövek. Felburkolható fugázva és fuga nélkül egyaránt.

Windsor kőhatású burkoló lapok sarokelem

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek “L” alkúak. A sarok kialakítása egyszerű, mégis tetszetős.

Termékjellemzők:

Lap elem méret: változóak cm Doboz súlya: 20 kg. Doboz tartalma 0,7 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: változó. Doboz tartalma 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Windsor kőhatású burkoló lapok

Jelenleg a Windsor kőburkolat két féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 0,7m2 lapelem vagy 1 fm sarokelem. A lapelemek méretei változóak a dobozban

Burkolat színminta

Színkód: 90                                                             Színkód: 91

További információk

Színkód

90, 91