Arvore

13555 Ft

Az ár m2-re vonatkozik.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Arvore travertin jellegű moduláris kőburkolat belterekben és külterekben egyaránt használható, épületek, kültéri és beltéri falak fedésére. Az ideális megoldás a padlózatok, az udvarok, bejárók, kertben vagy parkokban található járdák, teraszok, illetve egyéb gyalogos vagy a medence széli övezetek fedésére.

Gyalogos forgalom esetén, a kőlapok homokágyra helyezhetőek, azonban autós forgalom esetén kötelező azok betonalapra való ragasztóval történő rögzítése.

Ez a típusú kőburkolat környezetének eleganciát, harmóniát és stílust kölcsönöznek. Az Arvore típusú kőburkolat moduláris lapokból tevődik össze amelyek 4 méretben, összesen 12 típusban elérhetőek, így hozzájárulhatnak övezetének különleges és egyéni kialakításához.

Travertin jellegű moduláris kőburkolat – Arvore

A travertin jellegű Arvore kőburkolat kiváló megoldás azonkon a helyeken ahol az esztétika az elsőrendű kritérium. A travertin textúra számos modell által visszaadható, amelyek minden beltéri dizájner vagy tulajdonos fantáziáját kielégítheti. Választhat a parkettkő, a hexagon, gyémánt, mozaik, négyzetes vagy a “veincut” vízszintes, illetve a “crosscut” függöleges, továbbá számos érdekes modell közül.

Rendelkezésre álló színek: Smoke (sárgás fehér, vaj szín), Beige (kréme, kappucsino), Fehér vagy Noche (világos barnás árnyalat)

A travertin jellegű Arvore kőburkolat számos készremunkálási lehetőséget biztosít: antik, gyaluzott jellegű, egyenes vagy csapott élű elemeknek köszönhetően sikeresen kombinálhatóak a kortárs, a modern és a hagyományos felületek és eredmények eléréséhez. Ezek az opciók tökéletesen azok számára akik egy igazán egyéni küllemet kívánnak otthonukba. A travertin jellegű Arvore kőburkolat ugyanakkor minimális karbantartást igényel és a hasonló járdalapokkal való viszonyításban alacsony karbantartási költségekkel járnak.

 

Színminta

White
Smoke
Beige
Noche

Formátum

További információk

Szín

Beige, Noche, Smoke, White