Róma Royal kerítés köztes fedelek

4400 Ft6780 Ft

Leírás

A Royal típusú köztes fedél egy lekerekített típusú szegélykő amely kiválóan használható a kerítések, erkélyszegélyek, korlátok (érintett felületének), vagy akár a teraszok vagy erkélyek mellvédjeinek fedése esetében is.

A fedelek elsősorban a folyamatos napsütés, az eső, a hó és jég ellen biztosítanak védelmet. Másodsorban azonban kiegészítő ellenállást és tartósságot kölcsönöznek az általuk védett falazati elemeknek és kerítéseknek, korlátoknak, növelve azok élettartamát.

Az európai standardoknak és az ISO minőségellenőrző rendszer előírásainak megfelelő automatizált gyártási folyamatnak, továbbá a minőségi nyersanyagok és anyagok használatának köszönhetően a kerítéskiegészítő elemek igen tartósnak és nem igényelnek utólagos karbantartást küllemük megtartásához, vagyis kiváló ellenállással rendelkeznek az időjárási viszontagságok ellen.

A STAR STONE köztes fedelek az Ön kerítésének díszítő elemeiként kerültek gyártásra különleges kompozit kőanyagból. Akár kültéri, akár beltéri használat esetén, ezek a különleges díszítőelemek projektjének egy különleges, kívételes és elegáns finomságot kölcsönöznek. A termékek természetesen színezve és megerősítve, így nem szükséges azok utólagos festése.

Színminta

Smoke

Formátum

További információk​

További információk

Szín

Silver, Smoke, White

Méretek

50x25x4 cm, 50x30x5 cm, 50x35x5 cm, 50x40x5 cm, 50x45x5 cm, 50x50x5 cm