Ravenna

4750 Ft7470 Ft

[su_note]Az árak doboz kiszerelésben vannak feltüntetve.[/su_note]

0,9 m2/ doboz

2 fm/ doboz

Kedvezőbb árakért, kérjen árajánlatot.

Paraméterek kiválasztása:

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a falburkolat enyhén rusztikus. Hosszanti vékony, kb. 1 cm vastagságú hasított kvarcit típusú kőlapokból raktuk össze a 25×20 cm-es paneleket. A modern stílusú burkolat elsősorban beltéri falak dekorálására ajánlott, de kültérben is izgalmas felületeket érhetünk el vele.

Ravenna kőhatású burkoló lapok sarokelem

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek “L” alkúak. A sarok kialakítása egyszerű, mégis tetszetős.

Termékjellemzők:

Lap elem méret: kb. 25×10 cm Doboz súlya: 20 kg. Doboz tartalma 0,9 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: változó. Doboz tartalma 2 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót hsználjunk.

Ravenna kőhatású burkoló lapok

Jelenleg a Ravenna kőburkolat egyféle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 1m2 lapelem vagy 2 fm sarokelem. A doboz tartalma 90 db burkolólap vagy 44 db sarokelem

További információk

Kőtípus

Alapkő, Sarokelem