Oxford

7560 Ft

[su_note]Az árak doboz kiszerelésben vannak feltüntetve.[/su_note]

0,9 m2/doboz

1,8fm/ doboz

Kedvezőbb árakért, kérjen árajánlatot.

Paraméterek kiválasztása:

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kőhatású falburkoló panel, a Windsor burkolatból született. Elvileg ugyanazt a fajta követ használtuk a panel összerakása során, de itt sokkal finomabb kisebb méretű köveket is felhasználtunk. A panelen belül minden kődarab téglalap vagy négyszög alakú, de itt a sorok eltérő magasságuak. A panel nem annyira vastag mint a La Venta burkolatnál. A panelek egyenes vágásúak, könnyű velük dolgozni, akár házilagos kivitelezést is könnyen megtehetünk vele.

Oxford kőburkolat sarokelem

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek két részből összerakhatóan adják meg a sarokélt. A sarok kialakítása egyszerű, mégis tetszetős.

Termékjellemzők:

Lap elem méret: 20×10 cm, 30x10cm, 50x10cm, Doboz súlya: 25 kg. Doboz tartalma 0,9m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 20x30x10 cm. Doboz tartalma 18 db sarokelem ami 1,8 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót hsználjunk.

Oxford kőburkolat kép

Jelenleg az Oxford kőburkolat két féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 18 db lapelem vagy 18 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban

Színminták:

Színkód: 254

Színkód: 256

 

 

További információk

Kőtípus

Alapkő, Sarokelem

Színkód

254, 256