Neretva

7560 Ft

[su_note]Az árak doboz kiszerelésben vannak feltüntetve.[/su_note]

0,9 m2/doboz

1,8 fm/doboz

Kedvezőbb árakért, kérjen árajánlatot.

Paraméterek kiválasztása:

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Ezt a falburkolatot vékony lapos kövekből hoztuk létre. A kőlapoknak az éle úgy látszik, mintha egymásra volna illesztve. A kőlapok élei meg vannak faragva, vannak benne élesebb és tompább elemek is. A burkolat beltérben és kültérben egyaránt mozgalmas felületek kialakítását teszi lehetővé.

A falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek “L” alakúak, így nagyon természetes és valódi hatásúak. A falburkoló panelek nagyon pontos illesztésűek, fuga nélkül kell felrakni, könnyű vele dolgozni!

Termékjellemzők:

Lap elem méret: 20×10 cm, 30x10cm, Doboz súlya: 22 kg. Doboz tartalma 0,9m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 5x20x10 cm. Doboz tartalma 15 db sarokelem ami 1,5 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű felxibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Jelenleg a Neretva kőburkolat kétféle színben választható. Kérjük látogass vissza később, mert további színek bevezetése elképzelhető! A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 0,9m2 lapelem vagy 15 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei vegyesen vannak a dobozban

Burkolat színminta

356

370

 

További információk

Kőtípus

Alapkő, Sarokelem

Színkód

356, 370