Cenote

7355 Ft

[su_note]Az árak doboz kiszerelésben vannak feltüntetve.[/su_note]

1 m2/doboz

1 fm/doboz

Kedvezőbb árakért, kérjen árajánlatot.

Paraméterek kiválasztása:

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Manu cenote falburkoló panel 2 és 3 cm magas sorokból áll. A sorokban téglalap alakú kövek váltják egymást. A Manu cenote burkolat enyhén rusztikus, néhány kődarab lemezesen tört felületet ad. A panelen belül nincs igazán színes kődarab. A panelek szélei egyenes vágásúak felburkolásuk könnyű. A Manu cenote paneljai, pontosan illeszkednek egymáshoz, ezért a falburkolatot nem szükséges fugázni.

Cenote kőburkolat sarokelem

A Manu cenote falburkolathoz természetesen sarokelemek is választhatóak. A sarokelemek “L” alakúak, így a sarokél kialakítása nagyon realisztikus, a sarok kövek tömegét megadja a nem megszakított sarokelem. A sarokelem panelekben van egy-két kiugró kődarab, így egy kicsit rusztikus érzést kelt a burkolat felület.

Termékjellemzők:

Lap elem méret: kb 30×10, 20×10 cm, Doboz súlya: 25 kg. Doboz tartalma 1 m2 felület burkolására elegendő. A sarokelem méretei: 10x30x10 cm. Doboz tartalma 10 db sarokelem ami 1 fm sarokél felburkolásához elegendő.

A falburkoló panel kültérben és beltérben egyaránt felhasználható. Homlokzati hőszigetelésre is bátran fel lehet ragasztani. Figyelembe kell venni azt hogy hőszigetelő lapon egy sötét, antracit színű burkolat esetében nyári melegben akár 70-80 fokra is felmelegedhet a burkolat. Ez azért van mert a hőszigetelő lap nem engedi hogy a fal elnyelje a hőt, és az a felületen marad. Ebben az esetben gondosan válasszuk ki, hogy jó minőségű flexibilis (C2TE) burkolatragasztót használjunk.

Cenote kőburkolat kép

Jelenleg a Cenote kőburkolat három féle színben választható. A falburkolatot doboz kiszerelésben forgalmazzuk. Egy doboz tartalma 16 db lapelem vagy 10 darab sarokelem. A lapelemek hosszméretei egységesen 50 cm a dobozban.

Burkolat színminta

Színkód: 71

Színkód: 72

Színkód: 73

További információk

Színkód

71, 72, 73

Kőtípus

Alapkő, Sarokelem